Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag ziet gebrek en verlangt oplossingen: 'Meer dan een bijzaak'

Laatste update:

Een dag voor de wedstrijd bekijken de technische staf en de spelers beelden van de komende tegenstander. "Kijken waar de mogelijkheden liggen", zegt Ten Hag in gesprek met Het Parool. De trainer ziet een gebrek aan lengte bij Ajax. "We hebben qua lengte niet de grootste selectie, dus moeten we slim zijn. De spelers moeten met ideeën en oplossingen komen en dat wordt daarna vertaald naar het trainingsveld. Dan wordt daarop getraind."

Dat de bal bij corners vaak wegdraait van het doel, is bewust, zegt l'Ami, die zich bezighoudt met de standaardsituaties bij Ajax. "Dat vinden de koppers fijner", aldus de oefenmeester, die onder meer de loopacties bespreekt met Matthijs de Ligt en Kasper Dolberg, die worden gezien als de beste koppers. "Maar je bent toch wel heel erg afhankelijk van het feit of dat balletje precies goed valt."

Ajax krijgt ook weinig tegendoelpunten uit hoekschoppen dit seizoen. Alleen Dynamo Kiev was trefzeker uit een corner. "Indirect, in de rebound, nadat André Onana de kopbal eerst had gestopt", weet Ten Hag, die erg gericht is op standaardsituaties: "Het is meer dan een bijzaak. Vooral in Europese wedstrijden, waarin de kwalitatieve verschillen vaak klein zijn. Die duels worden op momenten en details beslist."

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
0
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties