Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag ziet Jong Ajax na 98 minuten winnen; NEC haalt uit in Utrecht

Laatste update:

Jong Ajax - Jong AZ 3-2
Het team van Mitchell van der Gaag kende een valse start. Devyne Rensch leverde de bal te makkelijk in, waarna Peer Koopmeiners met een geplaatst schot in de verre hoek voor de 0-1 zorgde. Een minuut over zeven later kwam Jong Ajax alweer op gelijke hoogte. Na een vrije trap van Alex Méndez kopte Enric Llansana vrij makkelijk binnen: 1-1. De thuisploeg kreeg na dik twintig minuten spelen een domper te verwerken: Jensen kreeg rood wegens natrappen en liet zijn team met tien man achter. Hoewel Jong Ajax vervolgens amper meer aan aanvallen toe kwam, ging men ondanks de ondertalsituatie met een voorsprong de rust in. Na een lange bal van Rensch achter de Alkmaarse defensie was het Brian Brobbey die de bal achter Elber Evora schoot: 2-1.

Jong Ajax moet 70 minuten (!) door met 10 man na deze oliedomme actie!

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 16 oktober 2020

Vijf minuten na rust kwam Jong Ajax, onder toeziend oog van Erik ten Hag vanaf de tribune, vanaf elf meter op 3-1 toen Brobbey na een duel met Evora een penalty versierde en vervolgens zelf de strafschop verzilverde. Jong AZ verkleinde de nadelige marge nog geen tien minuten later toen Richonell Margaret van dichtbij raak schoot na een inzet van Koopmeiners. Tot meer waren de bezoekers niet in staat, ondanks acht minuten blessuretijd, al had men pech dat een inzet van debutant Tijmen Wildeboer vlak voor het einde tweemaal tegen de paal ging.

Jong FC Utrecht - NEC 1-4
De ploeg van René Hake was in de eerste tien minuten nog niet gevaarlijk geweest, maar toch nam Jong FC Utrecht niet veel later de leiding. Norbert Alblas kon de inzet van de vrijgelaten Jeredy Hilterman nog keren, maar de eveneens uit het oog verloren Hicham Acheffay kon de bal alsnog binnenwerken: 1-0. Luttele minuten stond het alweer 1-1: uit een scherpe voorzet van Javier Vet kopte Jonathan Okita, die in de zesde minuut een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd zag worden, via de paal binnen. Na iets meer dan een half uur spelen moest Jong FC Utrecht al met tien man verder. Sylian Mokono kreeg zijn tweede gele kaart toen hij de doorgebroken Rangelo Janga onderuithaalde. NEC zette meer aan in het restant van de eerste helft, maar het was te mager om een tweede doelpunt te fabriceren.

De ploeg van Rogier Meijer startte sterk aan de tweede helft: NEC vond ruimte op het veld én uiteindelijk ook na ruim een uur spelen het doel. Een paar minuten na een grote kans voor Okita was het de goed spelende Bart van Rooij die op aangeven van Souffian El Karouani de verdiende 1-2 binnenkopte. De linksback gooide de wedstrijd negen minuten voor het einde in het slot: na een voorzet van Okita ging de kopkans aan Terell Ondaan voorbij, maar de bal viel voor de voeten van El Karouani. Ondaan maakte zijn fout twee minuten later echter goed. Met overtuiging joeg de debutant de 1-4 in het net. Dinsdag speelt NEC weer op bezoek bij een beloftenploeg: in Eindhoven tegen Jong PSV.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties