Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag ziet 'strijd': 'De beste vrienden, maar ze willen allebei spelen'

Laatste update:

"Ik denk dat het een strijd is. Het zijn de beste vrienden, maar ze willen allebei spelen. Ze weten dat ze rendement moeten brengen, willen ze veel spelen. Neres wordt met de dag sterker en Antony haalt al een heel lange tijd een heel hoog niveau", geeft Ten Hag te kennen. De oefenmeester constateert dat de twee Brazilianen 'hetzelfde profiel' hebben. Neres en Antony zijn allebei afkomstig van São Paulo.

In de eerste seizoenshelft kreeg Antony doorgaans de voorkeur van Ten Hag, mede doordat Neres een tijdje aan de kant stond met een enkelblessure. De afgelopen zomer bij Ajax binnengekomen aanvaller was in 32 officiële wedstrijden goed voor 9 doelpunten en 10 assists. Diens landgenoot Neres speelde dit seizoen voorlopig 24 officiële duels, waarin hij 5 doelpunten en 2 assists wist te verzorgen.

"Ik denk dat David heel veel diepgang zonder bal heeft, Antony kan dat nog ontwikkelen. Antony is beter in het druk zetten, maar verder zijn ze voor mij heel erg vergelijkbaar", zo analyseert Ten Hag. Mogelijk kiest de oefenmeester komende donderdag in de heenwedstrijd van de achtste finale van de Europa League tegen het Zwitserse Young Boys voor Neres én Antony, aangezien Haller niet speelgerechtigd is voor dat duel. Het is aannemelijk dat Dusan Tadic dan in de punt van de aanval speelt en geflankeerd wordt door de twee Brazilianen.

-
Voor wie zou jij eerder kiezen?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
18
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
17
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties