Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag zou de perfecte opvolger zijn van Allegri bij Juventus'

Laatste update:

Het Ajax van Ten Hag schakelde Juventus uit in de kwartfinales van de Champions League en maakte daarmee grote indruk op Tacchinardi. De voormalig middenvelder, tussen 1994 en 2007 actief bij Juventus, vond de Amsterdammers 'fantastisch' spelen. "Ze gingen daarna ten onder tegen Tottenham Hotspur, maar Ten Hag verdient de felicitaties. Ik zou hem graag in Turijn zien werken", vertelt de dertienvoudig international van Italië in La Gazzetta dello Sport.

Tacchinardi beseft dat de kersverse Trainer van het Jaar van de Eredivisie 'misschien een andere naam' is dan de namen die nu worden genoemd. "Ik begrijp dat mensen dromen van trainers als Josep Guardiola, Mauricio Pochettino en Jürgen Klopp, maar je moet beseffen hoe duur zij zullen zijn. Ten Hag heeft goede, innovatieve ideeën over voetbal. Hij zou de perfecte opvolger van Allegri zijn. Misschien heb ik te veel fantasie, maar ik hoop het echt."

Pochettino en Sarri werden in de Italiaanse pers al in verband gebracht met de vacature bij Juventus; daarnaast zouden ook AS Monaco-trainer Leonardo Jardim en de Franse bondscoach Didier Deschamps in beeld zijn in Turijn. Antonio Conte geldt eveneens als een kandidaat bij zijn voormalige werkgever, al lijkt hij op weg naar Internazionale. Overigens heeft Ten Hag een contract tot de zomer van 2020 bij Ajax.

Erik ten Hag zou goed bij Juventus passen

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
31
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties