Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag zwaait tweetal uit: 'Ik verwacht geen vervanger voor Dolberg'

Laatste update:

Kasper Dolberg vertrekt naar OGC Nice en levert naar verluidt ongeveer twintig miljoen euro op. Woensdagavond werd na de zege op APOEL Nicosia bekend dat Dani de Wit de club gaat verlaten. De middenvelder verkast voor zo'n twee miljoen euro naar AZ. Ondanks het vertrek van deze spelers en de extra inkomensten, denkt Ten Hag dat zijn selectie rond is.

"Ik heb het al een aantal keer aangegeven: ik verwacht niks. Ook geen vervanger voor Kasper Dolberg", aldus de trainer na de wedstrijd tegenover Ziggo Sport. "We hebben bewuste keuzes gemaakt en als Ajax zullen we altijd alert zijn, mochten er buitenkansjes komen. Maar in deze fase van de transferwindow zijn de goede spelers weg. We hebben ons werk gedaan en deze selectie is compleet."

In the Zone | Tadic: 'Het is altijd lastig, want deze ploeg verdedigt met elf man'

De Ajax-trainer was woensdagavond lovend over zijn ploeg en de manier waarop de groepsfase van de Champions League werd bereikt. "We staan er weer en dat is uitzonderlijk, want zo vaak komt het niet voor dat een Nederlandse ploeg via de kwalificatie in de Champions League komt. Wij doen het twee jaar achter elkaar en de ploeg verdient een groot compliment. Ze toonden een geweldige kwaliteit en spirit. We zijn ontzettend blij, ook over hoe we deze wedstrijd gespeeld hebben. Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn. Ook voetballend hebben we vandaag een stap voorwaarts gezet."

Ajax won dankzij doelpunten van Edson Álvarez en Dusan Tadic. Zodoende kent de club een goede start van het nieuwe seizoen. "Het was heel erg belangrijk om als eerste de Johan Cruijff Schaal te winnen, in de competitie op gang te komen en om in de Champions League te geraken. Dat is prachtig. Voor de club, de fans en het Nederlandse voetbal is dit geweldig", aldus Ten Hag.

-
Vind jij dat Ajax zich nog moet versterken?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
0
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
15
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
8
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties