Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Have zei dat Ling Van den Boog steekpenningen heeft beloofd'

Laatste update:

Ling en Kabalt menen een sterke zaak te hebben en beschikken inmiddels over acht schriftelijke verklaringen van aanwezigen bij het supportersoverleg en de ledenraadsvergadering van afgelopen maand. "We hebben gevorderd dat de heer Ten Have aan de Ajax Supporters Delegatie en de ledenraad van Ajax, in dit geval diens juridische opvolger de bestuursraad, aangeeft dat Tscheu-la Ling niets met omkoping te maken heeft", geeft Kabalt in De Telegraaf aan.

Kabalt verwijt Ten Have ook verdachtmakingen van anderen aan het adres van Ling nooit uit de wereld te hebben geholpen. "Als hem door een journalist werd gevraagd of Ling was omgekocht, gaf hij een ontwijkend antwoord of antwoordde hij niet. Maar als Edgar Davids iets roept over een racistische opmerking van Johan Cruijff en dat wordt betwist, hangt hij wel direct aan de lijn in de uitzending van Jack van Gelder om dat te bevestigen. Zie het verschil."

"Ten Have heeft de ledenraad gemeld dat Ling een ex-directeur (Rik van den Boog, red.) steekpenningen heeft beloofd. De directeur zou geld krijgen als een speler van AS Trencin naar Ajax werd getransfereerd. Pertinente onzin." Kabalt vordert namens zijn cliënt de immateriële schade die Ling heeft geleden. "Aantasting van eer en goede naam. Dan moet je aan enkele duizenden euro's denken."

Meer nieuws

Zinderend slot en afgekeurde goal bezorgen Club Brugge negentiende landstitel
21
Live meepraten in de LaLiga: Sevilla - FC Barcelona
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die maandag kans maken
15
Galatasaray kroont zich mede dankzij beauty van Icardi tot kampioen van Turkije
41
Finale play-offs wordt gestaakt door krankzinnig vuurwerkgevecht tussen vakken
68
Live meepraten in de Serie A: Hellas Verona - Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties