Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Rouwelaar: 'Ik wil graag die nuchtere boerenlul blijven'

Laatste update:

"Daar ben ik nieuwsgierig naar, misschien denk ik wel: verdomme, ik wil op het veld staan", spreekt Ten Rouwelaar woensdag uit in het Algemeen Dagblad. "Maar goed, ik krijg nu de mogelijkheid van de club om mezelf te ontwikkelen op een ander vlak. Als keeperstrainer. Het is mooi geweest. Echt, het is tijd voor iets anders", zegt de 35-jarige doelverdediger van NAC. Ten Rouwelaar zegt dat zijn club in de Eredivisie hoort en hoopt vurig dat het zal lukken.

In de halve finale van de play-offs komt de Parel van het Zuiden uit tegen FC Eindhoven. Die wedstrijden maakt de routinier nog mee, maar daarna neemt Andries Noppert het waarschijnlijk van hem over tussen de palen. Dat Ten Rouwelaar rond het overlijden van zijn vader begon bij NAC en nu stopt rond het overlijden van zijn moeder, vindt hij zelf heel apart. Toch wil hij niet geloven dat het één met het ander te maken heeft. "Ik wil graag die nuchtere boerenlul blijven. Zo van: zoek het allemaal maar uit."

Gaat NAC het zwaar krijgen als Jelle ten Rouwelaar straks gestopt is?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
17
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties