Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Voorde ontkracht hardnekkig gerucht over twee Twente-aanwinsten

Laatste update:

De interesse van Twente in Clark was al enigszins opmerkelijk te noemen, daar FC Twente met Michel Vlap en Sem Steijn al twee nummers 10 in de gelederen heeft. Bovendien is bekend dat de Enschedeërs al een tijdje bezig zijn met Eiting. Technisch directeur Arnold Bruggink sprak al persoonlijk met de middenvelder van Volendam en zijn komst lijkt een kwestie van tijd.

Clark is een in Minnesota geboren speler die als aanvallende middenvelder onder contract staat bij RB Leipzig. Hij doorliep de jeugdopleiding van Minnesota Thunder en kwam uit voor de door Barcelona gesponsorde Barça Residency Academy in Arizona. In 2020 tekende hij zijn eerste profcontract bij New York Red Bulls, dat hem een jaar later verkocht aan Leipzig. Wel bleef hij op huurbasis in de MLS spelen.

Ook de eveneens aan Twente gelinkte Neraysho Kasanwirjo komt niet naar Enschede. De Feyenoorder werd recent ook al aan AEK Athene gelinkt. Het is bekend dat de prioriteit van Twente op de flanken ligt, waar de Tukkers met Virgil Misidjan en Václav Cerný twee basisspelers zijn kwijtgeraakt. Facundo Pellistri (Manchester United) wordt genoemd als versterking voor die positie.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
14
Tweede afvaller voorselectie Nederland lijkt bekend: 'Daar was niet op gerekend'
48
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
21
'Transfervrije Ángel Di María gaat na de Copa América bij twee clubs tekenen'
7
Rentree van Joshua Brenet kwestie van tijd: 'Een uitstekende speler'
3
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties