Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ter Stegen: 'Als we waren gedegradeerd, had ik niet in de CL-finale gestaan'

Laatste update:

Door de coronacrisis loopt de club grote inkomsten mis en heeft de selectie al salaris ingeleverd. De clubleiding denkt daarom dat het een lastig karwei wordt om aan de wensen van de keeper te voldoen. "We hebben de eerste gesprekken achter de rug", beaamde Ter Stegen tijdens een Instagram Live-sessie, georganiseerd door zijn voormalig werkgever Borussia Mönchengladbach. "Maar, en dat heb ik al eerder gezegd, de gesprekken zijn op dit moment stilgelegd. Er zijn nu belangrijkere dingen gaande. Ik heb niet gegokt", verwees hij naar de coronacrisis.

Meer: FC Barcelona-president Joan Laporta eist mogelijk rematch el Clásico

"Of ik het naar mijn zin heb bij Barcelona? Ja, ik ben heel gelukkig. De sportieve situatie is goed. Wat kan ik nog meer vragen", vroeg Ter Stegen zich openlijk af. Het merendeel van de vragen ging echter over de club waar hij in 2011, enkele weken voor zijn negentiende verjaardag, zijn debuut maakte: Borussia Mönchengladbach. Dat deed hij ook nog eens in de Rheinland Derby, tegen rivaal 1. FC Köln. "Lucien Favre kwam naar me toe en zei: 'Hallo, morgen speel je'. Die nacht kon ik niet goed slapen.".

Borussia Mönchengladbach won met 5-1 en slaagde erin om directe degradatie te vermijden, mede dankzij vier clean sheets van Ter Stegen in de laatste vijf speeldagen. In de play-offs om promotie/degradatie was men VfL Bochum de baas. "Als we waren gedegradeerd, had ik in 2015 niet met Barcelona in de finale van de Champions League gestaan." Ter Stegen maakte medio 2014 de overstap naar Barcelona, dat twaalf miljoen euro betaalde.

Ter Stegen keerde in 2016 terug naar het Borussia Park, in het kader van de Champions League. De supporters van die Fohlen trakteerden de doelman op een staande ovatie. "Ik kreeg meteen kippenvel, het was van de gekke. Op zo'n moment besef je hoe ontzettend je wordt gewaardeerd. Of ik ooit zal terugkeren? Je kan nooit iets uitsluiten. Ik zal altijd van de club houden."

Meer nieuws

Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
2
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
61
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties