Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ter Stegen onthult: 'Ik weet niet hoe de voetballers in LaLiga heten'

Laatste update:

"Mensen lachen als ik zeg dat ik niet veel over voetbal weet. Ik kijk ook niet veel naar voetbal op televisie, behoudens als het goede wedstrijden zijn of het een specifieke wedstrijd is waarin een bekende of een vriend speelt. Soms vragen ze naar de naam van een speler en heb ik geen idee", stelt Ter Stegen. "Of ik ze meer ken door de PlayStation? Soms wel. In LaLiga in ieder geval. Ik weet heel vaak niet hoe ze heten."

"Als we een video te zien krijgen, weet ik echter meteen wie het is. Ik herinner me eerder hoe voetballers over het veld bewegen, hoe ze schieten en hoe ze van hun tegenstander weglopen dan hun naam. Het is een beetje raar, maar het overkomt me als we de tegenstander aan een analyse onderwerpen." Over stadions praat Ter Stegen wel graag. "Het is iets cultureels, denk ik", stelt de ex-keeper van Borussia Mönchengladbach. "Het Camp Nou is bijvoorbeeld uniek. Een compleet andere mentaliteit dan in Duitsland. Daar wordt meer gezongen en ligt de focus op het team. De aanhang van Barcelona kijkt meer naar individuele details."

"Het lijkt wel of men hier een andere smaak heeft en daar houd ik wel van. Ik geniet ervan als Frenkie de Jong iets doet en de mensen dat geweldig vinden en vieren. Het is anders, maar heel interessant. Ze teren meer op momenten. Ze zingen ook niet heel de wedstrijd, maar ze leven van moment tot moment en proberen ons te steunen op de momenten dat we het echt nodig hebben. Het stadion dat de meeste indruk op mij heeft gemaakt? Het San Paolo is niet heel modern, maar het heeft wel iets speciaals. Het heeft veel met de fans te maken. Ik houd wel van dat soort wedstrijden. Ook bijvoorbeeld bij Athletic Club. Als mensen heel erg achter hun team staan. Het is het begin van een oorlog, een strijd die ik graag aanga."

Ter Stegen, 27 jaar, speelt inmiddels bijna zes jaar voor Barcelona. "Vanaf dag één heb ik geprobeerd mezelf zo snel mogelijk te integreren en aan te passen aan de cultuur in Spanje en Catalonië. Het is veel makkelijker als je de taal beheerst en doorhebt wat er om je heen gebeurt. Ik heb mij hier altijd op mijn gemak gevoeld, mijn familie ook. En Spanje heeft dingen waar ik weg van ben, zoals het eten, het klimaat en de zee. Maar ik heb ook nog zeer Duitse eigenschappen. Welke? Ik kan niet voorkomen dat ik altijd te vroeg ergens ben. Over het algemeen moet ik altijd wachten."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
36
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties