Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ter Stegen verwijst door naar Luis Enrique: 'Ik weet het nog niet'

Laatste update:

Het kan nog alle kanten op, lijkt het. Ter Stegen weet ook nog niet hoe de zaken ervoor staan en of Luis Enrique weer dezelfde keuze zal maken als vorig seizoen: doordeweeks de Duitse keeper en in de weekenden de Chileen. "Ik weet het nog niet, het is een beslissing van de trainer zoals het dat vorig seizoen ook was. Ik geef hoe dan ook alles op de training om zondag in het doel te staan, in de basiself."

Ter Stegen kreeg rond een event van adidas ook de vraag of Barcelona eigenlijk wel zonder Gerard Piqué kan, die woensdag een schorsing van vier wedstrijden kreeg opgelegd. De verdediger ging verbaal over de schreef gedurende de Supercopa en mist de eerste vier duels in de competitie. "We zullen hem missen, maar ook zonder hem zullen we ons best doen. De start van het seizoen is gelukkig minder belangrijk dan het slot", aldus Ter Stegen.

Zie jij liever een vaste keeper in elke wedstrijd of is het systeem van Luis Enrique goed?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties