Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ter Stegen zorgt voor totale verbijstering en passeert Messi in dreamteam

Laatste update:

Het dreamteam van Ter Stegen bestaat voornamelijk uit spelers met wie hij samenspeelde bij Barcelona. Zo wordt de verdediging gevormd door Dani Alves, Jordi Alba, Gerard Piquè en Antonio Rüdiger. Met laatstgenoemde speelt Ter Stegen samen bij de Duitse nationale ploeg. Het middenveld wordt in zijn geheel gedomineerd door spelers van Barcelona met Sergio Busquets, Xavi, Andrés Iniesta en Frenkie de Jong. Frenkie is de enige Nederlander die door de goalie is geselecteerd voor zijn dreamteam.

Opvallend genoeg kiest Ter Stegen in de voorhoede niet voor Messi, de Argentijnse sterspeler met wie hij tot afgelopen zomer samenspeelde bij Barça. Marco Reus en Mario Götze vormen de tweemans voorhoede. Dat betekent dat er ook geen plek is voor onder meer Neymar en Suárez. Vorig jaar kwamen er berichten naar buiten dat het niet boterde tussen Ter Stegen en Messi. Volgens Diario Gol zou de doelman niet te spreken zijn over het feit dat Messi aan hem voorbijging bij de FIFA Best-awards, waar Messi de voorkeur gaf aan Keylor Navas, Manuel Neuer en Jan Oblak.

Het afscheidsbericht van Ter Stegen op de Instagram-pagina van Messi leek de verstandhouding afgelopen zomer te bevestigen. "Hoewel we het niet altijd over alles eens waren, wilden we allebei wat het beste was voor het team en slaagden we erin om als individu te groeien, ongeacht het resultaat. Dank daarvoor!", schreef de Duitse goalie in aanloop naar Messi's vertrek naar Paris Saint-Germain. Ook opmerkelijk is de keuze voor Blaswich als doelman. Ter Stegen en Blaswich speelden samen bij Borussia Mönchengladbach. Onder meer Manuel Neuer valt daardoor buiten de boot.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties