Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Terence Kongolo keert niet terug in de Eredivisie door forse eis'

Laatste update:

Huddersfield Town hoeft geen huursom te ontvangen van de lenende club, maar daartegenover stelt men dat de andere partij het volledige salaris van de verdediger overneemt. 'Daar kan of wil AZ niet aan voldoen', aldus het dagblad, waardoor de transfer nog altijd niet beklonken is. Fulham is daarom hard op weg te profiteren van de situatie.

De Londenaren hadden Kongolo het afgelopen halfjaar al op huurbasis op Craven Cottage en nu gaat de gepromoveerde club wederom voor een deal. Door een voetblessure kwam Kongolo niet verder dan twee officiële wedstrijden voor the Cottagers. Mocht AZ naast de verdediger grijpen, dan heeft de club enkele alternatieven achter de hand, aldus het Algemeen Dagblad.

Onder anderen Wesley Hoedt staat hoog op het lijstje van de Eredivisionist, maar de voormalig verdediger van AZ staat onder contract bij Southampton. Hoedt heeft dus een Premier League-salaris, waardoor een goedkope huurconstructie ook in dit geval lastig zal worden voor de Alkmaarders. Bovendien gaf Hoedt in mei nog aan niet naar AZ te gaan toen hij er meetrainde.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties