Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terim baart opzien: 'Hij had last van zijn rug en kon sowieso niet spelen'

Laatste update:

"We konden hem sowieso niet inzetten, want hij had erg veel last van zijn rug", zo wordt Terim geciteerd. "Ik kan nog niet veel over deze situatie kwijt. Hij moest van mij wel weer terugkeren naar het stadion, omdat hij volgens de regels van de UEFA anders een fikse boete had gekregen. Maar ik moet eerst alle kanten van het verhaal horen."

Sterspeler Arda Turan neemt het voor Volkan op: "Hij is een belangrijke speler en we moeten voor hem opkomen. Want er wordt heus niet alleen in het stadion van Galatasaray gescholden en een supporter van Galatasaray hoort iedereen van de nationale ploeg te steunen. Wij keuren het niet goed wat Volkan is overkomen. We moeten hem dan ook steunen, want anders loopt het niet goed af met het Turkse voetbal."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties