Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terry accepteert schorsing en mist topwedstrijden van Chelsea

Laatste update:

Terry's management laat donderdag weten dat de mandekker van Chelsea zijn straf, een schorsing van vier wedstrijden plus een geldboete van bijna 300.000 euro, accepteert. "Ik heb besloten om niet in beroep te gaan", meldt Terry in het statement. "Ik wil bij deze ook mijn excuses aanbieden voor mijn taalgebruik in de wedstrijd tegen Queens Park Rangers van vorig jaar oktober."

"Ik ben teleurgesteld in de straf van de FA, maar ik accepteer dat de woorden die ik gebruikt heb niet acceptabel zijn", bekent Terry dus schuld. "Mijn gedrag hoort niet bij een grote club als Chelsea en het zal niet nog eens voorkomen. Ik ben de fans dankbaar voor hun steun en ik zal me blijven inzetten om racisme uit de voetballerij te weren."

Door de schorsing mist Terry drie topwedstrijden: hij is er zaterdag niet bij tegen Tottenham Hotspur en mist ook de dubbele ontmoeting met Manchester United, in de competitie en League Cup. De mandekker moet ook de uitwedstrijd bij Swansea City laten schieten, maar mag wel meedoen in de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Op 11 november, in de thuiswedstrijd tegen Liverpool, kan Terry zijn rentree maken in de Premier League.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties