Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand

Laatste update:

April was niet de maand van Brighton. Het verloor drie van de vijf wedstrijden, pakte slechts twee punten, en, niet in de laatste plaats, maakte geen enkel doelpunt. Althans, zélf. Er was wel degelijk een doelpunt die op naam van de ploeg van Roberto De Zerbi kwam. Die werd alleen gemaakt door de doelman van Burnley.

Op 13 april zorgde Arijanet Muric middels een fikse blunder voor de 1-1 in het thuisduel met Brighton. Aangezien the Seagulls het net zelf niet vaker deden bollen deze maand, móésten ze Muric wel uitverkiezen voor het Doelpunt van de Maand. Of de voormalig Willem II- en NAC-goalie daar blij mee is, is maar de vraag.

Als een nachtkaars


Mede door de horrormaand april lijkt het seizoen voor Brighton in mineur af te gaan lopen. Het werd door AS Roma uitgeschakeld in de Europa League en lijkt door de huidige twaalfde plek in de Premier League ook komende jaargang geen aanspraak te maken op Europees voetbal.

Zondag was Bournemouth nog veel te sterk voor de ploeg van Bart Verbruggen, Joël Veltman en Jan Paul van Hecke. In een duel met een flinke Eredivisie-tint zorgden doelpuntenmakers Marcos Senesi, Justin Kluivert en Enes Ünal voor een afgetekende 3-0 zege.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
8
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties