Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terry licht keuze toe: 'Kan het niet opbrengen om tegen Chelsea te spelen'

Laatste update:

"Mentaal zou het voor mij niet op te brengen zijn om tegen Chelsea te spelen", licht de stopper toe in gesprek met Sky Sports. "Ik heb 22 fantastische jaren gehad bij die club. Daar ben ik enorm trots op, maar het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik wens Chelsea voor volgend seizoen het beste toe en zal de club blijven volgen, maar ik ben volledig gefocust op mijn nieuwe club", aldus Terry, die Chelsea in het seizoen 2018/19 bij een eventuele promotie met Aston Villa alsnog tegen kan komen. "Idealiter keren we volgend seizoen terug op het hoogste niveau en dan heeft iedereen zijn werk goed gedaan."

Terry verraste ogenschijnlijk vriend en vijand met zijn overstap naar Aston Villa, maar Paul Clement vindt het niet verwonderlijk dat de Engelsman de kans om in de Premier League aan de slag te gaan heeft laten schieten. "John vindt het moeilijk om tegen Chelsea in de Premier League te spelen en kiest daarom voor Aston Villa", zegt de huidige manager van Swansea City tegen talkSPORT. Clement werkte enkele jaren als assistent bij Chelsea en had Terry ook al in de jeugd van Chelsea onder zijn hoede. De twee kennen elkaar dan ook goed. "Hij heeft een bijzondere relatie met de club en kan daarom geen directe concurrent zijn. Ik heb heel veel respect voor John en we hebben een goede verstandhouding. Ik ken hem al vanaf zijn zestiende, ik begreep zijn situatie heel goed."

"Hij heeft een verstandige keuze gemaakt" vervolgt Clement zijn verhaal. "Aston Villa is een prachtige club, ze hebben een goede manager en een perfecte infrastructuur. Hij wil graag doorgaan met voetballen, maar vind het tegelijkertijd erg moeilijk om Chelsea te verlaten. Daar moet hij een balans tussen zien te vinden." Terry verbond zich maandag voor één seizoen aan Aston Villa. Daily Mail weet te melden dat Terry zo'n 90.000 euro per week gaat verdienen bij the Villans.

Heeft John Terry de juiste keuze gemaakt?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
34
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties