Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry nog altijd verdrietig: 'Het stelt mij teleur, meer dan wat dan ook'

Laatste update:

Terry speelde van 2003 tot 2012 voor de nationale ploeg van Engeland en kwam tot 6 doelpunten in 78 caps. Hij wilde niet meer voor The Three Lions uitkomen nadat de Engelse voetbalbond (FA) een strafzaak wegens vermeend racisme jegens toenmalig Queens Park Rangers-verdediger Anton Ferdinand doorzette en hem al eerder de aanvoerdersband had ontnomen.

"Ik genoot, tot er op een bepaald moment een omslag kwam", doelt Terry op de bovengenoemde zaak. "Het stelt mij teleur, meer dan wat dan ook. Als ik terugkijk op mijn 78 interlands, dan ben ik trots. Ik ben in twee periodes de aanvoerder geweest en een grotere eer kun je je in het voetbal niet wensen. Als kleine jongen was dat al wat ik wilde", zegt de mandekker in een interview met de Daily Mail.

"Ik ben alleen teleurgesteld in hoe alles geëindigd is. Ik heb nooit zelf willen opstappen, maar op een gegeven moment moest ik zeggen: genoeg is genoeg. Toen ik zeventig interlands had gespeeld, wilde ik de honderd halen. Dat is waar ik naar streefde. Mijn eerste doel was: spelen voor Engeland. Het tweede: de aanvoerder zijn en het derde doel was dus die honderd interlands. Ik moest de wedstrijden voortaan echter op de buis bekijken en dat kills me", gaat JT verder.

"Ik kijk wedstrijden van Engeland en denk dan: ik had daar ook kunnen staan. Ik had één interland meer dan Wayne Rooney toen ik stopte en ik zou nu dus ook op ongeveer honderd interlands hebben kunnen staan. Ik dacht soms: kom, zet je er overheen en ga voor die honderd interlands. De bond zei echter dat ik nooit meer de aanvoerder kon zijn, maar als je honderd interlands speelt, dan moet je daarvoor gewoon in aanmerking kunnen komen. Zo dacht ik er tenminste over."

Had John Terry de honderd interlands gehaald als hij in 2012 niet was gestopt, denk je?

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties