Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terry staakt zoektocht naar club en zet punt achter imposante loopbaan

Laatste update:

"Na 23 ongelooflijke jaren als voetballer, heb ik besloten dat het nu de juiste tijd is om te stoppen met voetballen." Terry ruilde West Ham United in 1995 in voor Chelsea en maakte in oktober 1998 in de bekerwedstrijd tegen Aston Villa zijn debuut in het eerste elftal. In dienst van the Blues kwam Terry tot meer dan zevenhonderd wedstrijden en hij pakte met de club uit Londen talloze prijzen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Na 740 wedstrijden, 42 doelpunten, vijf Premier League-titels en de eindzege in de Champions- en Europa League zet LEGEND John Terry een punt achter zijn loopbaan. De 37-jarige verdediger zat sinds zijn vertrek bij Aston Villa zonder club #terry #avfc #chelsea #bedanktvooralles

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Terry werd vijf keer kampioen van de Premier League, sleepte vijfmaal de FA Cup in de wacht, pakte drie keer de EFL Cup, won twee keer de Community Shield, won in het seizoen 2011/12 de Champions League en een jaar later werd de Europa League binnengesleept. Terry werd twee keer verkozen tot Speler van het Jaar van Chelsea en in 2004/05 werd hij door zijn collega's verkozen tot de beste voetballer van de Premier League.

Terry speelde zijn 717e en laatste wedstrijd voor Chelsea tegen Sunderland en dat duel werd met 5-1 gewonnen. Vorig jaar zomer tekende hij een contract bij Aston Villa, maar na het mislopen van promotie naar de Premier League hield hij het voor gezien in Birmingham. Afgelopen zomer leek Terry aan de slag te gaan bij Spartak Moskou, maar na het ondergaan van de medische keuring zag hij na overleg met zijn gezin af van een transfer naar Rusland.

Heeft John Terry het maximale uit zijn loopbaan gehaald?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties