Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teruggekeerde huurling mikt op doorbraak bij PSV: 'Dit is mijn type spel'

Laatste update:

"Ik leef al in een droom omdat ik bij PSV speel. Nu wil ik mijn droom nog mooier maken dan die al is", vertelt Mauro op het trainingskamp van PSV in het Duitse Marienfeld aan het Eindhovens Dagblad. De teruggekeerde huurling sloot zich na een aantal stages in 2017 definitief aan bij PSV. De teller bij de hoofdmacht staat vooralsnog op 25 wedstrijden, terwijl hij ook 30 keer in actie kwam namens Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.

Lammers op dreef bij eerste oefenwedstrijd van PSV

"Voordat ik aan Heracles verhuurd werd, heb ik een mooie periode bij het eerste elftal gehad. Daarna was het goed dat ik een tijdje bij Jong PSV kon spelen. De situatie was toen niet ideaal omdat ik graag meer wilde, maar daardoor ben ik in het ritme gebleven en bleef ik met een aantal andere spelers toch op een goed niveau actief", vertelt hij over de afgelopen jaren. Vorig seizoen produceerde hij in dienst van Heracles hij zes doelpunten maakte en zes assists in de Eredivisie.

Mauro denkt nu PSV ook verder te kunnen helpen: "Ik kan op meerdere plaatsen staan en de keuze is aan de coach. Dit is mijn type spel, ik kan hierin excelleren", doelt hij op de speelstijl, waarin veel aandacht is voor pressing, die Schmidt voor ogen heeft. "Het is goed dat ik en een aantal andere jonge spelers een tijdje ergens anders is geweest. We hebben nu veel meer Eredivisie-ervaring en dat is ook nodig om bij PSV succesvol te zijn. Ik doe mijn best om een kans af te dwingen, zoals ik dat vroeger ook altijd heb gedaan."

Denk jij dat Mauro Júnior volgend seizoen een basisplaats gaat veroveren bij PSV?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties