Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teruggekeerde PSV'er had veel aan tips van Ruud van Nistelrooij

Laatste update:

"Het heeft me twaalf maanden gekost om terug te komen. Nog langer zelfs om weer een wedstrijd te kunnen spelen. Mijn officieuze debuut (tegen 1. FC Köln, red.)", stelt Thomas op de clubsite. "Die dag is wat later gekomen dan ik zelf had gehoopt." De Nieuw-Zeelandse middenvelder deed een halfuur mee in de oefenwedstrijd tegen de Duitse club.

Thomas stond uiteindelijk ruim een jaar aan de kant en de revalidatieperiode kende de nodige tegenslagen. "Vooral in de laatste vier á vijf maanden was het heel moeilijk. Ik had soms zelfs het gevoel dat het herstel achteruit ging in plaats van vorderde. Aan Rob (Ouderland, fysiotherapeut van PSV red.) heb ik ontzettend veel gehad. Hij steunde me en gaf ook op mentaal vlak tips hoe hiermee om te gaan."

Jeugdtrainer Ruud van Nistelrooij, die zelf tweemaal een zware blessure opliep als speler, gaf Thomas in de afgelopen dertien maanden de nodige bruikbare tips, zoals het maandelijks bijhouden van de vorderingen. Het heeft de middenvelder zeker geholpen bij het soms langzaam verlopende herstel. "Je shirt weer zien hangen in de kleedkamer, dat is het mooiste. Het gevoel weer voetballer te zijn. Echt onderdeel uit te maken van de groep. Dat heb ik ontzettend gemist."

Aan Thomas de taak om in de komende tijd wedstrijdritme op te doen, al zal trainer Mark van Bommel hem waarschijnlijk niet gelijk voor de leeuwen gooien. "En dat is lastig nu", verzucht de PSV'er. "Wedstrijdconditie is niet te trainen op het trainingsveld. Zeker niet in een periode waarin het team twee wedstrijden per week speelt. Ik zal het moeten hebben van vriendschappelijke wedstrijden tussendoor. Binnen vier of zes weken van nu hoop ik aan te kunnen haken."

-
Zie jij Ryan Thomas een basisplaats veroveren bij PSV?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties