Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teruggekeerde Van Persie kan tempoloos United niet inspireren

Laatste update:

Van Gaal ging in de eerste competitiewedstrijd van het jaar met 1-2 onderuit tegen Swansea City en de Engelse boulevardbladen gingen alweer tekeer tegen de coach en de voetbalgrootmacht in het algemeen. Tegen Sunderland, dat vorig seizoen op miraculeuze wijze ontsnapte aan degradatie, moest en zou er gewonnen worden door de ploeg van Van Gaal. The Red Devils hadden het echter absoluut niet makkelijk met Sunderland. De thuisploeg was zelfs de betere partij, al kwam Manchester United wel op voorsprong. Na uitstekend voorbereidend werk van Antonio Valencia tikte Juan Mata de bal van dichtbij binnen.

Sunderland was niet van de wijs gebracht door die tegenslag en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die zou niet veel later ook vallen. Jack Rodwell, door Sunderland overgenomen van Manchester City, kopte binnen uit een hoekschop van Sebastian Larsson. Nog meer tegenslag voor Van Gaal: vlak voor rust moest Chris Smalling van het veld met een blessure en kwam Michael Keane binnen de lijnen.

Ook na rust was het absoluut niet bijzonder wat de bezoekers lieten zien. Er zat absoluut geen tempo in het spel van Manchester United en aanvallers Van Persie en Wayne Rooney waren onzichtbaar. Eerstgenoemde werd door Van Gaal na een uur naar de kant gehaald; Welbeck kwam voor zijn persoon binnen de lijnen. Ook Adnan Januzaj viel in teneinde nog iets te forceren. De wissels zorgden weliswaar voor iets meer schwung in het spel van de bezoekers, maar grote kansen lieten Van Gaal en co nou ook weer niet noteren.

Van Gaal was zichtbaar niet blij met het vertoonde spel en hij kon alleen maar hopen op een klein wonder in de slotfase. Geen enkele club heeft immers meer doelpunten gemaakt in de Premier League in het laatste kwartier dan Manchester United (307). Dat doelpunt zou er nu niet komen en zo boekte Manchester United, dat juist een vlekkeloze voorbereiding op het seizoen had afgewerkt, ook in het tweede competitieduel van het seizoen geen winstpartij.

-
Gaat Manchester United dit seizoen nog meedoen om de titel?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties