Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Terugkeer bij Ajax lijkt me niet reëel, ik heb daarvoor te weinig gespeeld'

Laatste update:

"Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en dan ga ik alle opties bekijken, maar een langer verblijf bij deze mooie club zie ik zeker wel zitten. Een terugkeer naar Ajax lijkt me momenteel niet reëel. Ik heb te weinig gespeeld de laatste tijd om van waarde te kunnen zijn voor een topclub. Dat is spijtig", laat Ligeon optekenen in Forza.

"Als ik in Amsterdam niet gelukkig kan worden, dan is het tijd om je geluk ergens ander te beproeven", zo laat de verdediger optekenen. Ligeon hoopt op een mooi einde van het seizoen en dat houdt vooral in dat hij de beker wil winnen. In de finale van de KNVB Beker speelt FC Utrecht tegen Feyenoord.

Ruben Ligeon is niet goed genoeg voor Ajax

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
46
Het EK van 2024: het programma, alle uitslagen en de standen
0
Bentancur zegt sorry na 'misplaatste grap' over Son: 'Lijken allemaal op elkaar'
12
Live meepraten op het EK: Hongarije - Zwitserland
18
Verweij voorziet Feyenoord van transferadvies: 'Zou hem echt niet laten gaan'
13
VZ Kort: KNVB meldt eerste Nederlandse scheidsrechtersaanstelling op EK
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties