Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Terugkeer Coutinho op oude nest luidt waarschijnlijk tactische omzetting in'

Laatste update:

Tuttosport weet zaterdag te melden dat Inter twee mogelijke scenario's overweegt. De eerste mogelijkheid is dat Coutinho wordt betrokken in een deal die moet zorgen dat Lautaro Martínez de omgekeerde weg bewandelt. De Argentijn geldt momenteel als de grote favoriet voor de spitspositie in het Camp Nou en wordt al langere tijd in verband gebracht met een verhuizing naar Barcelona.

Inter zou er volgens de sportkrant uit Turijn ook voor kunnen kiezen om Coutinho buiten een eventuele deal voor Martínez om binnen te halen. De aanvallende middenvelder wordt momenteel door Barcelona verhuurd aan Bayern München en de Italianen hebben een dergelijk scenario in gedachten waarbij zij hem voor twee seizoenen op huurbasis naar het Giuseppe Meazza halen. Coutinho ligt nog tot medio 2023 vast bij Barcelona, maar het is de vraag of hij nog toekomst heeft in Catalonië.

Mocht het inderdaad lukken om Coutinho binnen te hengelen, dan gaat Antonio Conte waarschijnlijk zijn spelsysteem op de schop gooien. Ervan uitgaande dat Martínez aankomende zomer vertrekt, heeft de oefenmeester in gedachten om volgend seizoen in een 3-4-2-1-opstelling te gaan spelen. Romelu Lukaku zou in dat geval het aanspeelpunt in de spits blijven, met Coutinho en Christian Eriksen als de twee spelers die kort achter hem voor de aanvallende impulsen moeten zorgen.

Denk jij dat Philippe Coutinho in de toekomst weer voor Internazionale zal spelen?

Meer nieuws

Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
34
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
155
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
19
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
3
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties