Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Jonk spreekt kraakheldere taal over eventuele terugkeer bij Ajax

Laatste update:

Jonk zegt met een schuin oog mee te kijken naar wat er in Amsterdam aan de hand is. "Al het overzicht is weg. Er zijn ontzettend rare fratsen gebeurd in de laatste jaren. In dat soort gevallen kom je weer terug op het standvastig volgen van visie en beleid." Jonk noemt zijn oude club Inter als een mooi voorbeeld. "We gaan straks naar Inter kijken, daar gebeuren nu weer mooie dingen omdat er een team aan het bewind is."

Volgens de 48-voudig international is er een groot verschil tussen Ajax en Inter. "Daar is eenheid. Als dat er is, zie je op termijn weer successen ontstaan. Bij Ajax is het weer hommeles", aldus Jonk, die heeft meegekregen dat zijn naam weleens valt in Amsterdam. "Namen worden altijd genoemd, dat weet je als je daar gezeten hebt. Ik heb daar een mooie periode gehad, maar ben ook met slaande ruzie weggegaan."

Jonk maakt duidelijk dat er momenteel niets speelt. "Het is niet aan de orde, want er is geen overzicht. Niemand weet wat de plannen nu echt zijn. Of ik overzicht wil creëren? Er zal eerst overzicht moeten zijn en dat is er nu nog niet."

"Wat gebeurt er met Kroes? Wat zijn de plannen precies? God mag het weten. Ik kijk wel wat er op me afkomt", gaat Jonk verder. "Of het nu Ajax is of een andere club. Het gaat erom dat er iets komt waar je plezier in hebt en energie uit haalt."

FC Volendam


Het boek bij FC Volendam, waar Jonk de afgelopen jaren werkte als trainer en directeur profvoetbal, is wel definitief gesloten. "Nee, zeker niet", zegt Jonk gedecideerd. "Ik heb daar op dit moment geen enkel gevoel bij. Er is zoveel gebeurd. We hebben met elkaar onze nek uitgestoken, ook Jan Smit en andere mensen. Als je dan zo met mensen omgaat, kan dat niet waar zijn..."

"Helaas gebeurt dit ook bij andere clubs", gaat Jonk verder. "We hebben dit in het verleden ook bij Ajax meegemaakt, tijdens de hele revolutie met Cruijff. Toen heb ik ook nog aan tafel gezeten bij Marco (van Basten, red.) thuis."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
6
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties