Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer 'individualist' Ibrahimovic onzeker: 'Kunnen het prima zonder hem'

Laatste update:

"Het is aan de bondscoach als hij hem weer erbij wil hebben", zegt de doelman, die in clubverband actief is bij het Franse Guingamp, tegenover Main Oppose. "We hebben ons gekwalificeerd zonder hem en ik denk dat we het prima zonder hem kunnen doen op het WK. Maar zoals ik zei, de bondscoach beslist. En als hij erbij komt, gaat hij zeker goed spelen, daar ben ik van overtuigd."

"Als ploeg spelen wij als collectief, alle spelers tezamen. Met Zlatan, als persoon… Als speler is hij een individualist en het spel is rond hem gebouwd. Daarentegen spelen we nu meer als een team. Het is een andere manier van voetballen als je een speler hebt als Zlatan, Cristiano Ronaldo of Lionel Messi, omdat het spelers van wereldklasse zijn."

"Je moet deze spelers gebruiken om de wedstrijden op een bepaalde manier te winnen. Ik weet niet of de bondscoach wel zo'n grote verandering wil hebben, want hij zal het hele systeem moeten omgooien om Zlatan te laten functioneren", besluit de doelman. Ibrahimovic hint al wekenlang dat hij op het WK actief zal zijn, maar de verwachting is dat hij vooral aanwezig zal zijn als kopstuk van zijn sponsoren.

Verwacht jij dat Zlatan Ibrahimovic een comeback maakt bij Zweden?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
19
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties