Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer Mark van Bommel bij oude liefde 'geen haalbare optie'

Laatste update:

"Maar ook in dat geval streven we naar iemand die past bij de club, de organisatie en de ambities", benadrukt algemeen directeur Ivo Pfennings donderdag in een uitgebreid interview met Voetbal International. De Fortuna-bestuurder geeft toe dat het wegsturen van Hofland hem niet in de koude kleren is gaan zitten. "Het is gewoon een heel lastige situatie. Ik ken Kevin al vanaf de jeugd. We hebben zoveel meegemaakt, zijn vorig jaar nog samen naar de uitvaart van Fernando Ricksen in Glasgow geweest… Maar dit is voetbal. We moeten door."

Van Hanegem ziet in Van Bommel een geschikte Feyenoord-trainer

De analist ziet in de clubloze coach de ideale opvolger van Dick Advocaat bij Feyenoord.Lees artikel

Pfennings grijpt het interview aan om één en ander recht te zetten. In het persbericht over het ontslag van Hofland meldde Fortuna dat er in een ideale wereld op korte termijn een opvolger wordt gepresenteerd. Clubeigenaar Isitan Gün liet echter kort daarvoor nog weten dat er nog niet gesproken is met kandidaten. "Wat er had móeten staan is dat we een aantal kandidaten hebben geselecteerd met wie wij de gesprekken aangaan. Door miscommunicatie, in de snelligheid, is het helaas wat anders geformuleerd. Maar laat ik nog een keer duidelijk zeggen: voor het ontslag van Kevin hadden we nog niet met andere trainers gesproken."

De algemeen directeur van Fortuna hoopte Gün ervan te kunnen overtuigen dat Hofland nog steeds de juiste trainer was voor de laagvlieger. Desondanks werd woensdagochtend afscheid genomen van de coach. "Isitan en ik hebben maandag en dinsdag heel lang met elkaar gesproken. Uiteindelijk hebben we, in overleg met de raad van commissarissen, besloten de knoop door te hakken", verzucht Pfennings, die Hofland het slecht nieuws moest brengen. "Ik had de hele nacht aangehikt tegen die paar zinnen die ik moest zeggen. Toch kreeg ik ze met moeite uitgesproken."

Mark van Bommel zou juist de ideale trainer zijn voor Fortuna Sittard

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
4
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
40
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
25
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties