Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer van David Neres maakt Ajax-selectie bijna compleet

Laatste update:

Neres mocht na afloop van het door Brazilië gewonnen landentoernooi drie weken op vakantie en miste daardoor onder meer een aantal oefenwedstrijden en de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Nicolás Tagliafico, namens Argentinië eveneens actief op de Copa, sloot zich eerder weer aan bij de selectie en maakte maandag tegen Sivasspor zijn eerste minuten van de voorbereiding.

Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech en André Onana waren met respectievelijk Marokko en Kameroen actief op de Afrika Cup en ook zij keerden onlangs terug op het trainingsveld. Onana stond zaterdag zelfs al in de basis tegen PSV, terwijl Ziyech als invaller binnen de lijnen kwam. Mazraoui deed maandag net als Tagliafico mee tijdens de in 1-1 geëindigde oefenwedstrijd tegen Sivasspor.

Met de terugkeer van Neres is de selectie van trainer Erik ten Hag nu bijna compleet. Alleen nieuwkomer Edson Álvarez staat nog niet op het trainingsveld. De van Club América overgenomen verdediger is momenteel in Mexico om wat formaliteiten omtrent zijn werkvergunning te regelen en zolang dat nog niet voor elkaar is, mag hij niet meetrainen met zijn nieuwe club.

Het is overigens niet uitgesloten dat Neres deze zomer nog bij Ajax vertrekt. Directeur voetbalzaken bevestigde onlangs al dat er belangstelling, van waarschijnlijk Atlético Madrid, is voor de dribbelaar: "Voor David is één club concreet, met een bod. Daar gaan we dan over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn", liet hij twee weken geleden optekenen door Voetbal International.

Denk jij dat David Neres deze zomer nog gaat vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
0
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
17
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
60
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties