Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer van De Vrij bij Lazio mondt uit in grote teleurstelling

Laatste update:

Het team van Stefano Pioli blijft door de nederlaag op de zesde plaats in de Serie A staan en Genoa heeft nog maar twee punten minder dan i Biancocelesti. De thuisploeg begon nog wel heel aardig en werd gevaarlijk via Miroslav Klose, Lucas Biglia en Antonio Candreva. De bezoekers kregen naarmate de eerste helft vorderde meer grip op de wedstrijd en na een klein half uur kwamen zij ook op voorsprong. Doelman Federico Marchetti haalde M'Baye Niang onderuit, kreeg rood en de toegekende strafschop werd benut door Diego Perotti.

Lazio kon na rust geen vuist meer maken. Alleen aanvoerder Stefano Mauri was na een pass van Klose, die zijn honderdste Serie A-wedstrijd speelde, dicht bij een treffer. De middenvelder schoof de bal echter tegen de buitenkant van de paal. Genoa had het duel al eerder op slot kunnen gooien, maar Iago Falqué schoot de bal oog in oog met de ingevallen keeper Etrit Berisha voorlangs. Lazio leed zijn vierde thuisnederlaag van dit seizoen in het Stadio Olimpico.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
1
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties