Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer van Messi en twee andere zaken deze zomer topprioriteit voor Barça

Laatste update:

Sergio Busquets en Jordi Alba maakten onlangs bekend na dit seizoen te vertrekken bij de kersverse kampioen van LaLiga. Barcelona is daardoor van hun salaris af, waardoor het salarishuis flink is afgenomen. Eerder werd al duidelijk dat de Catalanen tweehonderd miljoen euro moeten besparen om aan de regels van LaLiga te voldoen. Barça wacht nu op een go van LaLiga op het haalbaarheidsplan.

Als de Spaanse competitie akkoord is, dan worden eerst de nieuwe contracten van Araújo en Gavi geregistreerd. Vervolgens is de terugkeer van Messi topprioriteit voor Barcelona. De 35-jarige superster is over ruim een maand transfervrij nadat hij besloot om zijn contract niet te verlengen bij Paris Saint-Germain. De zaakwaarnemers van de Argentijn hebben volgens Mundo Deportivo naar andere clubs geluisterd voor het geval dat het Barça niet lukt om hem vast te leggen. De Catalanen zijn zelf 'overtuigd dat ze een deal kunnen sluiten met de beste speler ter wereld', aldus de Spaanse krant.

Messi staat nog altijd in de belangstelling van Inter Miami, terwijl hij ook een aanbieding van Al-Hilal op zak heeft. De zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar zou per jaar zeshonderd miljoen euro (!) kunnen verdienen in Saudi-Arabië. Mundo Deportivo meldt dat Messi zijn keuze niet gaat baseren op geld. De Argentijn wil het liefst in een Europese topcompetitie actief blijven. Barcelona zal nadat het een go heeft gekregen van LaLiga ook de nieuwe contracten van Marcos Alonso, Alejandro Baldé en Sergi Roberto gaan registreren.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
0
De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
52
Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
11
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
40
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties