Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugslag bij Ajax 'groter dan gedacht': 'Er is iets niet goed gegaan'

Laatste update:

Neres liep deze blessure begin november op tegen Chelsea en drie dagen later werd door Ajax naar buiten gebracht dat de dribbelaar onder het mes moest: "Toen is eigenlijk meteen de verwachting uitgesproken dat hij na de winterstop weer zou kunnen spelen. Hij is ook meegegaan naar Qatar, daar heeft hij deels meegedaan aan de groepstraining. Daarna is er iets misgegaan", vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in de podcast van de ochtendkrant. "Wat, dat is mede door de privacywet en groot raadsel."

"De verwachting is dat hij niet voor april op het veld zal staan. Hij laat zich inmiddels ook buiten de club behandelen. Hij is vier keer in de week bij Fysiomed in het Olympisch Stadion. Daar wordt hij behandeld door Leo Echteld en zijn staf", vervolgt Verweij. "Er is iets niet goed gegaan. En waar het dan mis is gegaan, dat weet niemand. Maar vier, vijf maanden aan de kant staan na een meniscusoperatie, dat is volgens mij niet nodig."

Het Algemeen Dagblad voegt toe dat Ryan Babel en Noussair Mazraoui eerder terug worden verwacht. Babel heeft een kuitblessure en bij de aanvaller wordt van week tot week bekeken hoe fit hij is. Voor de enkelblessure van Mazraoui geldt hetzelfde. De allebei aan hun knie geblesseerde Joël Veltman en Zakaria Labyad staan voorlopig nog langs de kant.

Denk jij dat David Neres ondanks deze blessureperikelen aankomende zomer bij Ajax gaat vertrekken?

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
1
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
15
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties