Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tete en Depay met Lyon in extremis langs Monaco in doelpuntrijk duel

Laatste update:

Kenny Tete en Terence Kongolo kregen het vertrouwen en mochten vanaf het startsignaal beginnen, terwijl Memphis Depay vanaf de bank moest toekijken hoe Mariano Díaz in een zeer levendige openingsfase de score na acht minuten al had kunnen openen. De spits joeg door op doelman Danijel Subasic, die het leer tegen de glijdende Díaz aanschoot, waarna de bal via de paal weer terug het veld inrolde.

Díaz kon vlak daarna wel een doelpunt bijschrijven, aangezien hij voor open doel kon binnentikken na goed voorbereidend werk van Nabil Fekir. Rony Lopes kon na een vlot uitgespeelde counter zeven minuten later alweer voor de gelijkmaker aantekenen door oog-in-oog met keeper Anthony Lopes koel te blijven. Het was echter Fekir die Lyon even later weer op voorsprong bracht door van dichtbij raak te schieten. Vervolgens kwamen de Monegasken weer: Kongolo zette vanaf de linkerkant een aanval op die Adama Traoré op formidabele wijze afrondde met een vlammend schot.

In de tweede helft ging het wederom gelijk op, met mogelijkheden voor onder anderen Díaz en Adama Traoré. De thuisploeg creëerde iets meer mogelijkheden, maar het was Subasic die zijn ploeg bij tijd en wijle op de been hield. Na een uur spelen kwam Depay in het veld voor Bertrand Traoré en de Oranje-international zag hoe een schot van Díaz twintig minuten voor tijd het aluminium teisterde. In de slotseconden van de wedstrijd was het Fekir die Lyon uiteindelijk tóch de drie punten bezorgde.

-

Meer nieuws

Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
5
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
6
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
16
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties