Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tete ging door een diep dal: 'Waren dagen dat ik behoorlijk in de put zat'

Laatste update:

Voor Tete is het een loodzware voorbereiding geweest. De verdediger moest vorig seizoen een groot gedeelte van het seizoen missen vanwege een hamstringblessure, maar werd deze zomer volledig uitgeknepen door manager Marco Silva. "Lang niet iedereen was toen happy", doelt Tete in het Algemeen Dagblad op de zware voorbereiding. "Maar nu plukken we er de vruchten van. We moesten keihard werken, in de wetenschap dat je later een beloning krijgt voor die investering. Je wilt niet degraderen, maar als dat toch gebeurt, moet je een man zijn. Blijven én doorgaan."

Fulham keerde dit seizoen na een jaar afwezigheid terug in de Premier League. Afgelopen seizoen kroonden de Londenaren zich tot kampioen in de Championship. De blessure van Tete was een flinke smet op de succesvolle jaargang, zo vertelt hij. "In die periode heb ik veel tijd gehad om na te denken. Ik geef eerlijk toe dat er dagen waren dat ik behoorlijk in de put zat. Ik wil met Fulham in de Premier League blijven, goede wedstrijden spelen en fit blijven. En genieten van het leven, als familie en als persoon. Dat doe ik nu. Ik heb mijn team écht kunnen helpen met mijn optreden."

BBC-analist Rio Ferdinand was vooral te spreken over het optreden van Harvey Elliott tijdens Fulham - Liverpool. De aanvaller kwam vijf minuten na rust binnen de lijnen voor Thiago Alcántara en maakte een ijzersterke indruk op het clubicoon van Manchester United. "Hij had een grote invloed op de wedstrijd", aldus Ferdinand. "Ik hoop dat we nog veel gaan zien van de wisselwerking met Mohamed Salah en Trent Alexander-Arnold aan de rechterkant. Ik hoop nog veel van hem te zien dit seizoen, hij brengt een andere creativiteit."

Premier League
Fulham
2 - 2
Liverpool
Gaat Fulham zich handhaven in de Premier League?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties