Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tete staat open voor nieuw contract: 'Ajax heeft mijn nummer'

Laatste update:

"Als Ajax iets wil, hebben ze mijn nummer en dat van mijn zaakwaarnemer. Ik kan moeilijk zelf de club bellen of ik bij kan tekenen", aldus Tete. Hij stond na het afgelopen seizoen in de belangstelling van naar eigen zeggen 'een paar goede clubs', maar wilde bij Ajax blijven en lijkt ook nu aan te sturen op een langer verblijf in Amsterdam.

De 21-jarige Tete ontkent in ieder geval dat hij weg wil: "Ik lees en hoor ook van alles. Dat ik weg zou willen, dat mijn zaakwaarnemer Mino Raiola daarmee bezig zou zijn, noem maar op. Daar moet ik om lachen, want het is onzin, het klopt totaal niet. De waarheid is dat ik niets van de club heb vernomen." De back speelde tot dusverre vijftig wedstrijden voor Ajax.

Denk jij dat Kenny Tete zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
2
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
1
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
17
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
11
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties