Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Teun Koopmeiners kan Juventus afwijzen voor 2 topclubs uit Engeland'

Laatste update:

Juventus is bereid om een deel van de gevraagde transfersom over te maken naar Bergamo, maar hoopt de prijs nog te drukken door Matías Soulé in de deal te betrekken. Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini ziet de komst van het Argentijnse toptalent wel zitten, waardoor Juve goede hoop heeft.

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Soulé is een twintigjarige rechtsbuiten die nog tot medio 2026 vastligt in Turijn. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zo'n 25 miljoen euro. Dit seizoen speelt Soulé op huurbasis voor laagvlieger Frosinone. Dat doet hij niet onverdienstelijk, daar de linkspoot in 21 competitiewedstrijden goed was voor 10 doelpunten en 2 assists.

Koopmeiners voelt zich al langere tijd gevleid door de concrete interesse van Juventus. De twintigvoudig international van het Nederlands elftal ligt in Stadio Atleti Azzurri d'Italia nog tot medio 2027 vast. Met een marktwaarde van 40 miljoen euro is Koopmeiners volgens Transfermarkt de meest waardevolle speler van Atalanta. De Italiaanse subtopper wil dan ook een behoorlijke klapper maken deze zomer.

Premier League


De vermeende interesse vanuit Engeland komt Atalanta goed uit. Volgens de Italiaanse berichtgeving hoopt la Dea op een biedingsoorlog, waardoor Koopmeiners hoog in het lijstje van recordverkopen komt te staan. Het is goed mogelijk dat Tottenham Hotspur en Manchester United zich al voor het EK in Bergamo gaan melden.

Koopmeiners speelt sinds de zomer van 2021 voor Atalanta, dat hem destijds voor 14 miljoen euro overnam van AZ. Sindsdien kwam hij tot 104 officiële wedstrijden namens de club, waarin hij goed was voor 21 doelpunten en 12 assists.

Bij the Spurs zou Koopmeiners zich kunnen voegen in het project van manager Ange Postecoglou, die nog wel een middenvelder kan gebruiken. In Noord-Londen kan hij teamgenoot worden van Oranje-international Micky van de Ven. Bij Manchester United is sprake van een kleine Nederlandse enclave. Manager Erik ten Hag heeft met Rotterdammer Tyrell Malacia en Huizenaar Sofyan Amrabat reeds twee spelers in zijn selectie die in Nederland geboren zijn.

Welke competitie is meer geschikt voor Koopmeiners?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
4
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties