Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teun Koopmeiners: 'Mijn vertrek bij AZ is niet heel fijn verlopen'

Laatste update:

"Ik zal eerlijk zijn: mijn vertrek bij AZ is niet heel fijn verlopen. Niet zoals ik had gehoopt. Achteraf hebben we alles gelukkig gladgestreken. Maar tijdens de onderhandelingen liepen onze belangen ver uiteen. Dat is logisch en jammer tegelijk", vertelt Koopmeiners. Uiteindelijk telde Atalanta twaalf miljoen euro neer om de middenvelder naar Italië te halen. Hij speelde dit seizoen nog vier wedstrijden voor AZ en maakte na het duel met sc Heerenveen in tranen bekend dat hij zou gaan vertrekken.

"Natuurlijk snap ik dat AZ voor de hoofdprijs wilde gaan. Maar corona heeft impact op de bedragen die clubs kunnen uitgeven. Uiteindelijk hebben alle partijen bij de deal ingeleverd, waardoor het alsnog kon doorgaan", geeft Koopmeiners te kennen. Hij benadrukt dat dit echter niet zonder slag of stoot ging. "Meestal deed mijn zaakwaarnemer de gesprekken met Max (Huiberts, technisch directeur van AZ, red.), zodat ik me op het voetballen kon concentreren. Maar soms pakte ik zelf de telefoon of stuurde ik een bericht."

"Niet om druk uit te oefenen, maar om mijn gevoel over de situatie uit te spreken. We hadden vooraf afgesproken dat we alles tegen elkaar konden zeggen, positief en negatief. Dat was niet altijd even leuk, maar dan ben je in ieder geval duidelijk tegen elkaar. In die tijd heb ik geleerd dat ideaalplaatjes niet bestaan in het profvoetbal", stelt Koopmeiners. Voorlopig speelde hij achttien wedstrijden in het shirt van Atalanta, waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee assists.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
36
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
14
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties