Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teun Koopmeiners wacht op transfer van 50 miljoen: 'Dat kan veel schelen'

Laatste update:

"Ik had gedacht dat het vlotter zou gaan en kan wel zeggen dat er veel in mijn koppie omgaat. Het brengt stress mee, omdat je er elke dag mee bezig bent", erkent Koopmeiners zondag in gesprek met De Telegraaf. De middenvelder doet ondertussen waarvoor hij op de loonlijst van AZ staat: voetballen en zijn uiterste best doen. "Als het voor de start van de competitie nog niet lukt om de transfer af te ronden, moet ik er gewoon staan en minuten in de benen hebben", stelt Koopmeiners, die hoe dan ook al lang en breed zijn ambities en doelen heeft uitgesproken.

"Ik snap dat het wordt uitgelegd alsof ik al afscheid heb genomen, maar het is, zeker in deze coronatijd, pas zover als er handtekeningen zijn gezet. Zoals gezegd geeft het stress, maar het lukt me over het algemeen toch om er vrij rustig onder te zijn. Omdat ik in een luxepositie zit. AZ is namelijk geen club, waar ik per se weg wil." Koopmeiners noemt geen namen van clubs, maar Atalanta is ogenschijnlijk een van de gegadigden. "De gesprekken zijn in volle gang. Of ik voor de competitiestart weg ben? Schiet mij maar lek."

De club uit Bergamo staat volgens Engelse en Italiaanse media op het punt om Cristian Romero voor vijftig miljoen euro aan Tottenham Hotspur te verkopen. Dat kan een eventuele transfer van de middenvelder naar la Dea in een stroomversnelling brengen. "Het zou heel veel kunnen schelen, ja", beaamt hij. Er komt wellicht een moment dat Koopmeiners het verstandig vindt om zijn transfer niet op het spel te zetten door een eventuele blessure. "AZ heeft in de gesprekken ook gezegd met me mee te denken."

"De communicatie is heel open. Ik zal niet zonder aanleiding naar mijn hamstrings grijpen en zeggen dat het mooi is geweest." Koopmeiners wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar de Serie A. Begin april bevestigde de enkelvoudig international dat AS Roma interesse in hem heeft. Daarna meldde ook Atalanta zich in Alkmaar. Het is niet bekend welke transfersom AZ vraagt voor Koopmeiners, die nog tot medio 2023 onder contract staat.

Koopmeiners is al enkele seizoenen een vaste waarde bij AZ. De aanvoerder was afgelopen seizoen in veertig officiële wedstrijden goed voor zeventien doelpunten en zeven assists. AZ begint het nieuwe Eredivisie-seizoen op 14 augustus met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De ploeg van trainer Pascal Jansen hoopt zich deze maand via de play-offs voor de groepsfase van de Europa League te plaatsen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties