Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tevreden De Boer baalt toch na overwinning: 'Ik ben boos op allebei'

Laatste update:

"We hebben een zege geboekt dankzij onze strijdlust en onze kwaliteit", benadrukte de oefenmeester. "De eerste helft was heel goed, daarna was het jammer dat we met tien man kwamen te staan. Maar toen hebben we met de hulp van het publiek gestreden en uiteindelijk de zege binnengesleept." Een te korte terugspeelbal van Ricardo van Rhijn werd onderschept door Neymar. Joël Veltman greep op de rand van het strafschopgebied in door de Braziliaan neer te leggen: strafschop en rood.

"Louis van Gaal zei vroeger altijd dat we geen overtreding moesten maken, omdat Edwin van der Sar nog achter ons stond", vertelde De Boer aan De Telegraaf. "En ook nu moest Neymar die bal eerst nog maar zien te maken. Door de overtreding van Veltman krijg je een strafschop tegen en een rode kaart. We hebben keihard geknokt en gewonnen, maar het was een dure les voor Veltman. Maar ik ben boos op allebei (ook op Van Rhijn, red.)."

Blessureleed
Nicolai Boilesen liep in de eerste helft een hamstringblessure op en moest zich laten vervangen. "Het is gelukkig niet zijn rechterhamstring die hem zo lang aan de kant heeft gehouden', vertelde De Boer. 'Het lijkt ook niet zo ernstig, maar het is natuurlijk wel heel zonde. Vooral voor Boilesen, want die speelde goed. Maar ook voor Daley Blind die het weer uitstekend op het middenveld deed." Laatstgenoemde ging na de wissel weer als linksback spelen.

-
Joël Veltman had Neymar niet moeten belemmeren

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
4
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties