Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tevreden Verbeek ziet ploeg opnieuw knappe overwinning boeken

Laatste update:

De bezoekers maakten pas na rust het verschil. Na een rode kaart (twee keer geel) voor Mensur Mujdza, in de 58e minuut, opende Onur Bulut de score voor Bochum. Vervolgens maakte Simon Terrode er in een tijdsbestek van vijf minuten 0-2 en 0-3 van. Marc Torrejon deed in de slotfase nog wel iets terug, maar liet zich vervolgens ook gaan en kon één minuut voor tijd net als Mujdza met rood inrukken.

Door de knappe zege bij de Bundesliga-degradant staat Bochum nu alleen aan kop in de 2. Bundesliga. Het elftal van Verbeek is de enige die dit seizoen nog zonder puntverlies is. De nummers één en twee promoveren aan het eind van het seizoen rechtstreeks naar de hoogste afdeling, de nummer drie wacht promotie/degradatieduels met een club uit de Bundesliga.

Drie gespeeld, negen punten! Het VfL Bochum van Gertjan Verbeek is met 1-3 te sterk voor SC Freiburg! #lekkerbezig #ennuvolhouden #opnaardebundesliga #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
10
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties