Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tevredenheid overheerst over het hele seizoen, maar nu heb ik een rotgevoel'

Laatste update:

PEC keek al bij rust tegen een 3-0 achterstand aan. "Wij hebben in de tweede helft nog geprobeerd om daar iets te doen, maar het zat er niet in. Ik heb de spelers net bedankt voor dit seizoen, want dit was het maximaal haalbare", aldus Jans. "Als het niveau net wat te hoog is dan komen wij tekort wat betreft ervaring en individuele kwaliteiten."

De oefenmeester wilde de moeizame vertoning niet wijten aan een gebrek aan passie. "Dat lijkt zo. Het gaat om kwaliteit. Zeker in het eerste halfuur was FC Utrecht veel beter, wij stonden verdedigend heel slecht. De tevredenheid overheerst over het hele seizoen, maar nu heb ik een rotgevoel. We zijn gewogen en te licht bevonden."

-

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
14
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties