Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thaise investeerdersgroep neemt Leicester City over

Laatste update:

Wel werd naar buiten gebracht dat voorzitter Milan Mandaric aan zal blijven. Volgens de preses is het de bedoeling dat de overname er mede toe leiden dat Leicester snel terugkeert op het hoogste niveau in Engeland. In 2006 werd Manchester City gekocht door de voormalig premier van Thailand, Thaksin Shinawatra, maar hij verkocht de club een jaar later alweer.

"Ik ben een zeer gepassioneerd voetballiefhebber en ik zie in Leicester City een club met een overweldigende passie en potentie", liet de nieuwe eigenaar weten. "Het management is hier uistekend geregeld, zowel op als naast het veld, en ik ben ervan overtuigd dat hier de juiste mix van ambitie en realisme aanwezig is om het eerste elftal en de club naar een hoger niveau te brengen."

Leicester City zal onder de nieuwe leiding snel terugkeren naar de Premier League

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
9
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
9
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties