Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Athletic beweert ware reden te weten waarom Ajax Julian Ward misliep

Laatste update:

Vrijdagochtend vroeg meldde De Telegraaf dat Ajax op zoek moest naar een nieuwe technisch directeur omdat Ward had bedankt voor de job. Een 'gebrek aan daadkracht' van Ajax zou de reden zijn achter het klappen van de deal. The Athletic schrijft zo'n zeven uur later echter dat Ajax weinig te verwijten valt. Ward zou namelijk toe zijn aan een pauze en niet al in de zomer willen inspringen in de Johan Cruijff ArenA.

De 41-jarige Brit werkt al sinds 2012 voor Liverpool, waar hij begon als scout en sinds 2021 de functie van sportief directeur bekleedt. Hij zat achter de transfers van onder meer Fabinho, Darwin Núñez, Diogo Jota, Luis Díaz en Cody Gakpo. Komende zomer loopt zijn contract op Anfield echter af. Ward wil de tijd die daardoor vrijkomt volgens The Athletic spenderen aan zijn familie en kan daarom een commitment van de hoedanigheid Ajax nog niet maken.

AD: Ward schrok na krijgen salarisindicatie
Het Algemeen Dagblad doet echter wéér een ander verhaal uit de doeken. De krant positioneert zich dichter bij de woorden van De Telegraaf en schrijft dat de verwijten Ajax wel degelijk toekomen. Ward schrok namelijk van de salarisindicatie die hij kreeg en vond het al te laat toen de raad van commissarissen eenmaal bereid was tegemoet te komen aan zijn eisen. Na de afwijzing van Ward heeft Ajax zijn pijlen gericht op Sven Mislintat. De momenteel werkloze Duitser heeft een verleden als scout en sportief directeur en werkte bij onder meer Borussia Dortmund en Arsenal.

Meer nieuws

De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
2
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
25
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties