Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Athletic noemt naast Mount vijf spelers die mogen vertrekken bij Chelsea

Laatste update:

Naast Kanté zullen ook João Félix, Denis Zakaria en Marcus Bettinelli de deur hoogstwaarschijnlijk achter zich dichttrekken bij the Blues. Thiago Silva, die net als de eerder genoemde namen tot medio 2024 vastligt in Londen, blijft wel. De 38-jarige Braziliaan zette in februari nog zijn handtekening onder een verbintenis die hem ook volgend seizoen het shirt van Chelsea laat dragen. De Londenaren hebben nog wel de optie om het contract van Loftus-Cheek automatisch met een seizoen te verlengen, maar een definitieve verkoop zou ook tot de opties behoren.

Met name het vertrek van Mount zou voor de supporters een flinke dreun zijn. De 24-jarige middenvelder is als 'jongen van de club' razendpopulair bij de aanhang van Chelsea. Mount speelde al 192 officiële wedstrijden voor the Blues, waarin hij goed was voor 33 doelpunten en 37 assists. Vorige week linkte the Guardian zijn naam nog aan een pikante overstap naar Manchester United. Kovacic staat volgens ESPN juist weer hoog op het lijstje bij Manchester City.

Zelf wil de vermogende eigenaar Todd Boehly zich met Chelsea ook weer roeren op de transfermarkt. De Londenaren gaven afgelopen winter minstens 330 miljoen euro uit aan inkomende transfers, een bedrag dat middels bonussen nog extreem kan oplopen. Vooral de komst van Jude Bellingham zou hoog op het lijstje staan bij Boehly, al is de negentienjarig Engelsman volgens het Duitse AS inmiddels in gesprek met Real Madrid.

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
63
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
19
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
17
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties