Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Athletic: Wijnaldum kan Liverpool komende zomer verlaten

Laatste update:

David Ornstein, voorheen journalist bij de BBC en tegenwoordig werkzaam bij The Athletic, schrijft dat de meeste spelers van Liverpool langdurig vastliggen, behalve Wijnaldum. De gerespecteerde verslaggever geeft aan dat drie scenario's mogelijk zijn: een contractverlenging, een transfervrij vertrek in 2021 of een verkoop komende zomer bij een goede aanbieding.

Klopp: 'Minamino is precies de speler waar we op hoopten'

Een snel vertrek van Wijnaldum bij Liverpool lijkt echter niet in lijn der verwachting te liggen, aangezien club en speler blij met elkaar zijn. Ornstein schrijft ook dat een verkoop deze zomer het minst voor de hand ligt voor Liverpool. De Engelse grootmacht heeft liever dat Wijnaldum zijn contract verlengt óf dat hij transfervrij de club verlaat medio 2021.

Wijnaldum speelt sinds de zomer van 2016 voor Liverpool, nadat de club 27,5 miljoen euro had overgemaakt aan Newcastle United. De Oranje-international kwam tot op heden tot 166 wedstrijden voor the Reds, waarin hij 16 goals en 16 assists produceerde. Wijnaldum heeft met de huidige koploper van de Premier League enkele prijzen gepakt, waaronder de Champions League afgelopen seizoen.

Verwacht jij dat Georginio Wijnaldum zijn contract gaat verlengen bij Liverpool?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties