Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Doel van man die in dak stadion klom tijdens Duitsland - Denemarken lijkt bekend

Laatste update:

Toen beide landen vlak na de rust op het veld stonden om aan de tweede helft te beginnen, werd scheidsrechter Michael Oliver plots naar de kant geroepen. Daar vond kort overleg plaats.

Vervolgens riep hij de aanvoerders van beide landen bij zich, waarna het drietal een aantal keer naar boven keek. In eerste instantie leek dat misschien met het weer te maken te hebben, daar de eerste helft enige tijd had stilgelegen vanwege onweer rondom het stadion.

Nu blijkt echter dat het oponthoud, dat zo'n twee minuten duurde, vlak na rust te maken had met een man die in het dak van het stadion was geklommen. De man had een bivakmuts op en wilde niet weggaan.

Dat alles gebeurde iets voor 22:30 uur. Nadat de politie hem voor enige tijd geobserveerd had, werd er besloten om de man pas na de wedstrijd weg te halen omdat hij ongevaarlijk leek.

Uiteindelijk werd de man dus opgepakt. "We kunnen nog geen informatie geven over zijn motief. Andere mensen hebben geen moment gevaar gelopen", aldus de politie in een verklaring.

Later werd bekend dat de man in zijn rugzak camera-apparatuur had zitten. Volgens de politie had hij al eerder geprobeerd om foto's boven op hoge gebouwen te maken in de Duitse steden Herne en Ulm.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Journalist reageert zich via X af op Kevin De Bruyne: 'Verwend nest'
0
Wijffels pakt opnieuw een collega journalist aan: 'Niets om over te schrijven'
14
Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië
41
De motivator die Roemenië laat dromen: 'Hij is vergelijkbaar met Ronald Koeman'
19
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Niet de VS, maar Panama door
8
Verenigde Staten verliest na veelbesproken goal Uruguay en ligt uit Copa América
12

Meer sportnieuws

Reacties