Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Jeroen Stekelenburg roept irritatie op bij Memphis Depay: 'Ik vind dit een rare vraag'

Laatste update:

Twee dagen voor de wedstrijd tegen Roemenië in de achtste finale van het EK schuiven Memphis en Denzel Dumfries aan op de persconferentie om de aanwezige media te woord te staan. Stekelenburg is de eerste die een vraag mag stellen.

"Hoe is het om hier te zijn? Voelt het een beetje als het hol van de leeuw voor jou?", vraagt hij aan Memphis. "Dit? Hoezo?", reageert de nummer twee op de topscorerslijst aller tijden van Oranje enigszins verbaasd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Er is toch altijd een beetje een spanningsveld tussen jou en de media?", aldus Stekelenburg. Daar reageert Memphis weer op: "Ik vind dit een beetje een rare vraag. Volgens mij sta ik jullie altijd gewoon normaal te woord, kom ik al twee of drie keer naar de studiosessies na de wedstrijd, en ben ik ontspannen. Dus ik begrijp je vraag niet."

Vervolgens besluit Stekelenburg verder te gaan over een ander onderwerp: kritiek. Wordt het voor Memphis makkelijker om daarmee om te gaan nu hij ouder wordt? "Ja, tuurlijk", aldus de 95-voudig international. "Ik denk dat het makkelijk is als een persoon zelf kritisch is, dat hij het dan ook kan verwachten van anderen. Dan kan je het jezelf inbeelden, en dan blijf je altijd bij je eigen standpunt en wat jij zelf van de wedstrijd vond. Wij analyseren de wedstrijd zelf ook, en kijken wat je beter kunt doen. Dat komt ook met leeftijd. Ik speel al tien jaar voor het Nederlands elftal, dus ik ben wel het een en ander gewend."

Tot slot gaat Stekelenburg in op het toernooi dat Memphis tot dusver speelt. Met name tegen Polen en Frankrijk kreeg de aanvaller flink wat kritiek, maar tegen Oostenrijk leek het al wat beter te gaan.

Memphis kan zich daar wel in vinden. "Nogmaals: ik denk dat als je in de eerste wedstrijd van het toernooi een goal maakt, je ook een goede wedstrijd speelt. Het moet beter natuurlijk, maar de laatste wedstrijd was ik tevreden en won ik m'n duels. Ik kwam vrij weinig aan de bal, het was ook een moeilijke wedstrijd voor ons als team. Dus in de spits heb je het ook moeilijk, dat voel je. Maar goed, ik denk dat het vanaf hier alleen beter kan."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wijffels pakt opnieuw een collega journalist aan: 'Niets om over te schrijven'
10
Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië
38
De motivator die Roemenië laat dromen: 'Hij is vergelijkbaar met Ronald Koeman'
19
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Niet de VS, maar Panama door
8
Verenigde Staten verliest na veelbesproken goal Uruguay en ligt uit Copa América
7
Van 't Schip wilde oude bekende naar Ajax halen: 'Directie koos iets anders'
12

Meer sportnieuws

Reacties