Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

FC Barcelona lijkt twee grote namen uit te zwaaien, maar verwijdert berichtgeving

Laatste update:

Alleen Alonso was volledig eigendom van de Catalanen. Félix en Cancelo werden gehuurd van respectievelijk Atlético Madrid en Manchester City.

Hoewel Barça geen opties tot koop bedong, heerste in de media de overtuiging dat het zeker laatstgenoemde op definitieve basis wilde vastleggen. Dat lijkt nu toch niet het geval te zijn.

Cancelo was van het drietal het meest verzekerd van speeltijd afgelopen seizoen. De Portugese vleugelverdediger, die nu actief is op het EK, kwam tot 42 duels over alle competities, waarvan 38 als basisspeler.

Félix verzamelde twee duels meer dan zijn landgenoot, maar begon ook een stuk vaker op de bank. Uiteindelijk wist hij in de tijd die hij kreeg tien goals en zes assists te produceren voor zijn zogezegde 'droomclub'.

Alonso beleefde wat dat betreft een ongelukkiger seizoen. De Spaans international ontbrak het merendeel ervan met een rugblessure, en hield voor het overige vooral de bank warm. In totaal verzamelde hij acht duels over alle competities. Vorig seizoen - zijn eerste in dienst van Barça - speelde hij een belangrijkere rol met 37 duels, en behaalde hij direct de landstitel.

Zo lijkt het aannemelijk dat Barcelona in elk geval op zoek gaat naar een nieuwe vleugelverdediger voor komend seizoen. Naast Cancelo en Alonso zwaaide de club namelijk ook Sergiño Dest al definitief gedag. Zaterdag werd bekend dat PSV de Amerikaans-Nederlandse back ondanks zijn zware knieblessure overneemt van de Spanjaarden. Daarvoor hoeft de landskampioen geen afkoopsom te betalen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

In de wandelgangen: Benfica ziet in João Félix ideale aanvalspartner Pavlidis
0
Van der Gijp: 'Daar is Memphis er één van, en daar is Noa Lang er één van'
4
De motivator die Roemenië laat dromen: 'Hij is vergelijkbaar met Ronald Koeman'
22
NOS wint strijd om voetbalrechten en sluit deal met UEFA voor EURO 2028
35
'Farioli wil naast Rosario tweede speler van OGC Nice naar Ajax halen'
31
Pak 2x je inzet als Uitblinker Memphis Depay op doel schiet tegen Roemenië!
0

Meer sportnieuws

Reacties