Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The best of the best.

Laatste update:

Ronaldo werd in 2003 aangekocht door Manchester United, nadat de spelers er bij Sir Alex Ferguson op aandrongen dat die hem moest halen, na een wedstrijd tegen Sporting Portugal. Eerder werd Juventus concreet, maar die transfer ging niet door. Bij Manchester United werd hij 'een van de allergrootsten der aarde'. Hij werd Europees- en wereldvoetballer van het Jaar. Ronaldo werd hier al alom 'gehaat' om zijn uitzonderlijke uitspraken in de media, zijn trucs en zijn speelwijze. In 2009 werd hij als duurste speler ooit verkocht aan Real Madrid. Liefst 94 miljoen euro werd neergeteld voor Mister Magicfeet. In Spanje heeft de haat ongekende vormen aangenomen. In elk Spaans stadion, het Bernabéu uitgezonderd, wordt hij uitgefloten door de supporters van de tegenstander.

In zijn tijden als Mancunian was Ronaldo een ongeleid projectiel, een klein kind. Hij maakte de ene na de andere schwalbe en deed trucs alsof zijn leven er vanaf hing. Toentertijd begreep ik waarom ze hem niet mochten. Zijn gedrag naar de buitenwereld toe was ook erg arrogant. Het is zwaar irritant als spelers om elk wissewasje op de grond liggen alsof ze een kogel in hun been hebben. Ángel Di María is dan af en toe ook een grote bron van irritatie voor mij. Ronaldo doet dat ook nog steeds, alleen veel minder dan voorheen. Hij is in zijn tijd als Madridista veel meer volwassen geworden. Hij doet nog steeds trucs, hij ligt nog steeds vaak op het gras en hij komt nog steeds arrogant over, maar veel minder. Er zijn op dit moment spelers die veel arroganter overkomen dan Ronaldo.

De arrogante uitspraken van Ronaldo zijn veel genuanceerder dan ze lijken. Het klinkt natuurlijk wel raar als iemand zegt dat hij geweldig is. Als je met iemand praat die je persoonlijk kent, zul je hem niet zo gauw arrogant vinden. Als iemand wat zegt over zichzelf zie je het niet gelijk als arrogant. Je kent de persoon in kwestie, en je weet dat het waar is. Weinigen kennen Ronaldo persoonlijk, niemand van ons kan weten of hij arrogant is. Het komt slechts arrogant over, omdat je niet weet in wat voor een context het is gezegd. Meestal vragen journalisten iets, en geeft hij daar antwoord op. Natuurlijk kopt de krant daarna de stelling van de journalist, en omdat Ronaldo ermee in stemde maken ze ervan dat hij het heeft gezegd.

Je moet respect hebben voor Ronaldo. Elke dag traint hij om de beste te zijn. Elke dag opnieuw zit hij in de sportschool om fit te blijven. Hij is de belichaming van fit zijn, Griekse goden zouden er jaloers op zijn. Weinigen zouden dat kunnen behouden. Ronaldo doet er zo veel voor. Hij offert er veel voor op. Iedereen die in zomaar in zijn lichaam geplaatst zou worden, zou door de mand vallen. Zijn mentaliteit is ongekend, maar daar denken mensen niet bij na. Het is ook irritant als hij weer eens tweehonderd trucjes doet voordat hij eindelijk iemand passeert. Maar om daar nu iemand op te gaan afrekenen is overdreven. En je wat zou jij er van vinden als jij constant wordt uitgefloten. Jij zou ook een keer ontploffen en iets naar het publiek roepen, als niemand het ziet. In het Spaans of niet, iedereen zou het op een gegeven moment hebben gedaan.

Wij Nederlanders zouden nuchter zijn, en niet zomaar wat roepen. Maak dat dan waar en geef hem dan het respect wat hij verdient. Hij doet er ongelooflijk veel voor. Laat hem lekker roepen dat hij knap is. Wat kan het jou schelen dat hij dat over zichzelf vindt. Het is waar. Laat hem lekker roepen dat wij jaloers op hem zijn, want wie is dat niet stiekem. Hij heeft alles waar wij van dromen; talent, lekkere vrouwen, veel geld, mooie auto`s en mag doen waar hij van houdt. Als ik kon ruilen met een persoon uit de wereld was dat hem.

Ronaldo is een fantastische voetballer, dat staat voorop, maar waarom kan hij het niet waarmaken in grote wedstrijden tegen Barcelona. Bij Manchester United stond hij er ook tegen teams als Arsenal, Chelsea en Liverpool. Waarom kan het dan niet tegen Barcelona? Volgens mij ligt het antwoord bij José Mourinho. Mourinho verzint allemaal rare tactieken bij elke Clásico. Ronaldo kan daar volgens mij niet helemaal goed mee omgaan. Het is altijd iets geks zoals alles op de counter gooien. Hij probeert Ronaldo af te remmen en ze zakelijk mogelijk te spelen. Dat werkt echter niet bij hem. Laat hem lekker zijn spel spelen en het zal zich uitbetalen. Hij zal vertrouwen voelen en zal ook zelfverzekerder zijn op het veld. Dan mist hij niet die twee kansen waarmee je de wedstrijd op slot kan gooien, al in de eerste helft. Of dan geeft hij wel de assist waaruit de gelijkmaker wordt gescoord.

Ronaldo is niet perfect, bij lange na niet. Maar de kritiek die hij krijgt is bij lange na niet altijd correct. Hij doet er enorm veel voor om de beste- en altijd topfit te zijn. Geef hem daar krediet voor, en ga niet afgeven op zijn speelstijl of wat de media probeert om hem zwart te maken. Laat hem zijn spel spelen en geniet ervan. Want hij doet werkelijk geweldige dingen op het veld. Een bal opvangen en met de schouder spelen is toch gewoon geweldig om te zien, op zo'n niveau?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties