Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

''The Big Dutchman' heeft voorkeur voor Koeman: twaalf miljoen euro'

Laatste update:

Van Dijk, 23 jaar, maakte een jaar geleden de overstap van FC Groningen naar Celtic. In zijn eerste jaar in Schotland veroverde de verdediger meteen een basisplaats, liet hij een uitstekende indruk achter en verbeterde hij zijn persoonlijke doelpuntenrecord. Van Dijk was afgelopen week ook tweemaal trefzeker in de Champions League-overwinning van Celtic op KR Reykjavik.

Van Dijk wordt sinds afgelopen week met een zomerse overgang naar Sunderland en Swansea City in verband gebracht. De verdediger zou echter een voorkeur voor een samenwerking met Koeman hebben. Celtic verlangt minimaal twaalf miljoen euro voor de Nederlander, die in het St Mary's de opvolger moet worden van Dejan Lovren. De Kroatisch international geniet belangstelling van Liverpool, dat het dubbele van de vraagprijs van Van Dijk op tafel wil neerleggen.

Virgil van Dijk verandert deze zomer van club

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
0
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties