Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'The Pogmentary' valt niet in de smaak: docu oogst állerlaagste rating op IMDb

Laatste update:

In de docuserie, die afgelopen vrijdag werd uitgebracht op Amazon Prime, uit Pogba openlijk zijn ongenoegen over de contractonderhandelingen met the Red Devils. De Fransman vertrekt deze zomer transfervrij, maar had vorig jaar de mogelijkheid om zijn aflopende contract te verlengen bij de Engelse grootmacht. Volgens Pogba sprak er echter onvoldoende waardering uit het aanbod van United. "Ze bluffen", was te horen in een scène waarin Pogba in gesprek is met zijn inmiddels overleden zaakwaarnemer Mino Raiola. "Hoe kan je zeggen dat je een speler absoluut wil houden en hem niets aanbieden? Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt."

United probeerde het contract van Pogba vorig jaar zomer te verlengen onder verbeterde voorwaarden. Zo zou de middenvelder 350.000 euro per week gaan verdienen, maar dat was dus niet voldoende voor de 91-voudig Frans international. In de docuserie is te zien hoe Pogba, terwijl hij door de straten van Miami rijdt, een telefoongesprek voert met Raiola. De inmiddels overleden belangenbehartiger legt de middenvelder het aanbod met het riante weeksalaris voor, maar Pogba is duidelijk niet onder de indruk van het voorstel en liet dat middels bovenstaande bewoordingen weten.

De reacties op IMDb zijn vernietigend te noemen. "Grootheidswaanzin", luidt de hoogst aangeschrevene van het stel. "Slechtste documentaire die ik ooit heb gezien", voegt een ander toe, terwijl nog iemand Pogba aanhaalt als 'narcistisch varken'. Zo'n 95 procent van alle beoordelaars geeft The Pogmentary het laagst mogelijke cijfer: een 1.0. Opvallend genoeg is het cijfer 10 daarna het meest voorkomende. Engelse boulevardpers speculeren over een hetze van de United-supporters, die Pogba een gezamenlijk 'afscheidscadeautje' zouden hebben willen geven, vanwege zijn 'respectloze' opmerkingen.

Pogba keerde in 2016 na vier jaar bij Juventus terug bij Manchester United, waar hij tussen 2009 en 2012 ook al de laatste strohalmen van de jeugdopleiding doorliep. De Engelse grootmacht telde 105 miljoen euro neer voor zijn rentree. Pogba kon zijn prijskaartje nooit echt waarmaken en werd zo'n beetje iedere transferperiode in verband gebracht met een exit. Toch maakte hij in totaal zes seizoenen vol in Engeland. Transfermarktexpert Fabrizio Romano schreef deze week dat Pogba's transfervrije terugkeer naar Juventus inmiddels in kannen en kruiken is; verwacht wordt dat de 29-jarige middenvelder begin juli een contract tekent voor drie seizoenen.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties